Om KI Bolig

Det er mange grunner til å leie bolig av oss

KI bolig er en profesjonell boligutleier med flere utleieenheter på Hitra og Frøya. Vi har drevet med boligutleie i mange år og har opparbeidet oss mye kunnskap om hvordan vi best mulig kan bidra til å gjøre leieforholdet hyggelig, trygt og ukomplisert for deg som leietaker. Våre systemer er automatisert og digitalisert slik at dette skal være enklest mulig også for leietaker. Vi benytter blant annet utleiesystemet MyRent som forenkler og kvalitetssikrer både for leietaker og utleier.

 

Enebolig og leiligheter på Hitra og Frøya

Vi tilbyr alt fra eneboliger, kollektiv, romslige leiligheter, til mindre leiligheter for én eller to personer samt praktiske boliger for familier. Her finner du en oversikt over hvilke boliger på Hitra og Frøya som er ledige akkurat nå.

Hvis du ikke finner det du er på jakt etter, ta gjerne kontakt med oss. Kanskje blir din ideelle bolig ledig snart.

 

Rom i bofellesskap og kollektiv

Noen av våre leiligheter leies også ut som kollektiver og rom i bofellesskap. Her kan enten vennegjengen gå sammen om å leie en hel leilighet eller du kan leie et ledig rom i et eksisterende kollektiv på Hitra eller Frøya.

 

KI Bolig eies av KI Investeringsselskap

KIbolig.no er en merkevare eid av KI Investeringsselskap. Vi er opptatt av at du skal trives hos oss. Derfor har vi høyt fokus på at våre leiligheter, kollektiv og hybler er moderne og praktiske og at leieforholdet oppleves som enkelt og trygt.

God standard

Vi jobber kontinuerlig med vedlikehold og oppgraderer jevnlig våre boliger. Som leietaker hos oss skal du oppleve at du får valuta for pengene og god oppfølging.

Les mer om KI Investeringsselskap her